Shkallë dhe skele

Si specialist në teknologjinë e aksesit dhe teknologjinë e lidhur me sigurinë në punë , KRAUSE ofron produkte inovative me shumë përparësi të aplikimit dhe një nivel të lartë të fleksibilitetit. Këto aftësi e kanë bërë KRAUSE një partner të besueshëm për dekada. Produktet KRAUSE bindin miliona herë në ditë në të gjitha fushat e aplikimit.

Nga përdorimi privat në katër muret tuaja personale deri te përdorimi profesional në tregti te përdorimi i përditshëm në industri – nga hapat e thjeshtë në shkallët, nga skelat e lëvizshme te zgjidhjet speciale të veçanta për klientin. Produktet tona gjithmonë dhe kudo bëjnë përshtypje me cilësinë, elasticitet dhe qëndrueshmërinë më të lartë.Testet më të rrepta të cilësisë dhe sigurisë në laboratorin e vetë kompanisë, si dhe materialet konstante dhe testet TÜV janë një çështje sigurisht për produktet KRAUSE. Një numër i madh i testeve dhe certifikatave të pavarura konfirmojnë cilësinë e lartë të produktit.