Këto pika më poshtë  janë vetëm për blerjet në web shop!

 • Si mund të paguaj?
  Momentalisht  pagesat për blerjet në faqën tonë  ju i bëni pasi të arrij porosia.
 • Sa kushton transporti?
  Dërgesa në territorin e Kosovës është 2.00€, për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut është 5.00€! (gjithmonë duke u bazuar në pakon standard)
  * të gjitha dërgesat mbi 50.00€ në territorin e Kosovës janë falas.
 •  A mund të blej nga jashtë Kosovës?
  Ne bëjm dërgesa në tër territorin e Kosovës. Për dërgesa jasht vendit kontakto në [email protected] ose +383(0)44 212-816
 • Sa vonon porosia?
  Për porositë brenda territorit të Kosovës koha e liferimit është 24orë ndërsa në Shqipëri dhe Maqedonin e Veriut është  rreth 1 javë.
 • Nëse dëshiroj të kthej një produkt si duhet të veproj?
  Këneta pranon kthimin e produkteve, brenda një periudhe 14 ditore, me paketimin dhe ambalazhimin e padëmtuar, të pa përdorur dhe tё shoqëruar me të gjitha aksesorët dhe faturën.
  Rimbursimi përfshin vetëm çmimin e produktit dhe jo kostot e transportit. Kostot e kthimit të produktit të kthyer janë në ngarkim të Klientit.
  Produktet e kthyera të mangëta, të dëmtuara, të përdorura ose të ndotura nuk mund të pranohen dhe për këto raste nuk do të bëhet rimbursimi i pagesës.
 • A mund të blej duke paguar në bankë?
  Për momentin jo.
 • A ofroni servis të produkteve?
  Po, për të gjitha  pajisjet dhe makinat e brendeve qe ne përfaqesojmë.
 • A ka garanci produkti që blej?
  Ne jemi një ndër furnizuesit më të mëdhenje të kësaj kategorie për gjatë 20 viteve të fundit. Ne kemi besimin e plotë të furnitorëve tanë nga e gjithë Europa dhe produktet e tyre gjithëher janë origjinale dhe të çertifikuara për këtë treg. Për të gjitha pajisjet dhe makinat ne ofrojm  së paku 12muaj garancionë