Zmeriluese 190W M9203

Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita
Celesi lekundes on/off
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Dizajni kompakt dhe i lehtë siguron kontrollin dhe manovrimin e shkëlqyer të makinës

63.00

Shifra: 114939 Kategori: ,
  • Atributet teknike
Voltazhi ne hyrje: 190 W
Kohë për minutë: 12.000 min-1
Madhësia e letrës abrazive: 93 x 228 mm
Madhësia e jastëkut: 92 x 185 mm
Diametri i orbitës: 2 mm
Orbitat për minutë: 24.000 min-1
Dimensionet: 252 x 92 x 154 mm
Pesha (EPTA): 1,4 kg