Zhveshëse kabllo 125mm 16 60 06 SB

 

Mjet universal i zhveshjes për kabllot Coax RG 59, RG 6, RG 7, RG 11
Për heqjen e mbështjellësit, mburojës dhe izolimit të jashtëm në një proces të vetëm.
Teh i rregullueshëm e heqjes për kabllon e të dhënave.
Dy tehe zhveshëse për prerjen dhe zhveshjen e kabllos së shiritit telefonik (4P / 6P / 8P) në një operacion të vetëm.
Teh i integruar për prerjen e kabllove të të dhënave.
Strehimi: plastik.

12.80

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 115488 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 16 60 06 SB
EAN: 4003773077961
Pesha: 100 g
Përmasat: 125 x 120 x 23 mm
Lloji i kabllit: RG 59, RG 6, RG 7, RG 11