Zhveshëse kabllo 125mm 16 85 125 SB

48.90

Me teh shtesë për prerje gjatësore.
Teh teleskopik brenda.
Pajisja zhveshëse për prerjet kryq 0.2 / 0.3 / 0.8 / 1.5 / 2.5 / 4 mm².
Me udhëzues kabllor të integruar për prerje gjatësore.
Kjo mundëson që izolimi i ngurtë (p.sh. pa halogjen) të zhvishet më lehtë.
Për heqjen e të gjitha kabllove të zakonshëm të instalimit të rrumbullakëta dhe me lagështirë ndërmjet dia 8.0 – 13.0 mm. (p.sh. 3 x 1.5 mm² deri në 5 x 2.5 mm²).
Gjithashtu për përdorim në kutitë e kanaleve dhe shpërndarjes.
Predhë e dyfishtë, mjet palosës për heqjen e shpinës.
Me sustë hapëse dhe pajisje mbyllëse.
Trupi: plastik, i përforcuar me tekstil me fije qelqi.

S’ka stok

SKU: 2222 Kategori: ,

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Zhveshëse kabllo 125mm 16 85 125 SB”