Zhveshëse kabllo 125mm 16 80 125 SB

 

Për heqjen e të gjitha kabllove të zakonshëm të instalimit të rrumbullakëta dhe me lagështirë ndërmjet dia 8.0 – 13.0 mm. (p.sh. 3 x 1.5 mm² deri në 5 x 2.5 mm²)
Gjithashtu për përdorim në kutitë e kanaleve dhe shpërndarjes
Me sustë hapëse dhe pajisje mbyllëse
Trupi: plastik, i përforcuar me tekstil me fije qelqi

20.85

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 2220 Kategori: ,
  • Atributet teknike
Artikulli: 16 80 125 SB
EAN: 4003773040828
Pesha: 75 g
Përmasat: 125 x 85 x 35 mm
Kapacitetet e zhveshjes (diametri): Ø 8 - 13 mm
Lloji i kabllit: kabllo e rrumbullakët, p.sh .: 3 x 1,5 mm² deri në 5 x 2,5 mm²