Ventilator me sensor MATIC D100AACR, D125AACR, D150AACR

Me mbyllës automatik dhe sensor lëvizjeje MATIC.

46.0052.20

Pastroje

Ø100: 6 në gjendje
Ø125: 6 në gjendje
Ø150: 19 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Informacion shtesë

Informacion shtesë

Madhësia

Ø100, Ø125, Ø150