Valak 1621

Madhësia: 230 mm.

6.90

Shifra: 20098 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

PE plastike – polietileni.
Diametri i rrotullës 123 mm, lartësia e pin 40mm.
Dorezë metalike, dorezë plastike me një vend për shkopin teleskopik.
Për shpërndarjen dhe shfarosjen e niveleve të vetë rregullimit, me shtresa të mesme dhe të trashë.