Testues i voltazhës 40 Plus

Mirë për përdoruesin dhe i fuqishëm. Diapazoni i tensionit deri në 400 V AC / DC. Kërkimi i fazës në tokën mbrojtëse.
Ekran: Optik, 8 LED.
Kategoria e mbingarkesës: CAT III 400 V.
Prova e tensionit: 6 – 400 V AC / DC.
Përmasa: 120 x 60 x 30 mm.
Pesha: 100 g.
Ngjyra: e kuqe / e zezë.

23.50

Shifra: 18923 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Testboy 40 Plus është bindës për shkak të një ndërtimi miqësor për përdoruesit dhe strehimit të fortë, i cili siguron një jetë të gjatë operacionale. Testuesi i tensionit tregon në mënyrë të besueshme tensionet AC dhe DC në intervalin prej 6 deri në 400 V. Për më tepër, elektronika mundëson kërkimin fazor në tokën mbrojtëse.