Testues i voltazhës 10

Ekrani: Optik.
Diapazoni i matjes: 110–1000 V AC.
Kategoria e mbingarkesës: CAT III 1000 V.
Llambë e integruar me pishtar LED: Jo.
Standard: IEC / EN 61010-1 (DIN VDE 0411).
Strehimi: Material sintetik ABS, rezistent ndaj thyerjes nga ndikimi.
Përmasa: 142 26 mm.
Pesha: 22 g.
Ngjyra: e kuqe.

21.00

Shifra: 18921 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Testuesi i tensionit pa kontakt Testboy 10 zbulon përcjellës të drejtpërdrejtë në lidhjet kabllovike, tamburët e kabllove, bazat, çelsat, kutitë e kryqëzimit etj. Për shkak të procedurave të matjes me kapacitet, nuk kërkohet rrjedhë e rrymës dhe ndërprerjet mund të tregohen shpejt dhe me saktësi.