Tester deri në 48V / DC

Ekran: Optik përmes 4 LED-ve
Diapazoni i matjes: 3 – 48 V DC
Standardi: IEC / EN 61010-1 (DIN VDE 0411)
Përmasa: 145 × 25 x16 mm
Pesha: 120 g
Ngjyra: e kuqe

21.00

Shifra: 18935 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Testuesi i Makinës Testboy është shumë i përshtatshëm për zgjidhjen e problemeve në makinë, kamion dhe të gjithë sektorët e tjerë deri në 48 V DC. . Katër LED tregojnë tensionin dhe polaritetin. Sonda e integruar e shpimit e bën më të lehtë testimin e kabllove.