Syze të gjelbërta për laser 72142

Ato rrisin dukshmërinë e linjave lazer ose pikave të lazerit në kushtet e distancës së gjatë dhe dritës së fortë
Ndërtim i qëndrueshëm nga plastika e butë dhe e lehtë
E rehatshme për tu veshur për një periudhë të gjatë pa presion, për të siguruar rehati maksimale
Gjatësia e krahut të kornizës mund të rregullohet midis 90,8 mm dhe 112 mm në katër pozicione
Ato mund të vishen mbi syzet e zakonshme

4.00

Shifra: 120272 Kategori: , ,