• Përshkrim

Përshkrim

Sfungjer chenille pambuku me cilësi të lartë për larjen e makinave. I butë dhe i këndshëm në prekje. Falë skajeve, ajo intensifikon shkumën. Papastërtia depërton thellë në strukturën e sfungjerit, gjë që e bën sipërfaqen e larë të qëndrojë e pastër më gjatë. Nuk e ekspozon bojën në kruarje.