SULO Shportë CityBac® klasike 80L hiri 2007457

         

32.00

Shifra: 119818 Kategori:
  • Përshkrim
  • Atributet teknike

Përshkrim

ADN e njejtë brenda të gjithë produkteve SULO: Cilësi pa kompromis, qëndrueshmëri
dhe qëndrueshmëri e cila karakterizohet nga përdorimi i qëndrueshëm i materialeve
të papërpunuara të ricikluara dhe modeleve që ruajnë burimet.

Rregulli themelor në dizajnin ECO është: sa më pak ngjyrë, aq më shumë riciklohet
atje është në kosh Shportat bazë gri mund të bëhen nga deri në 100% plastikë e
ricikluar dhe ngjyra të përziera. Identifikimi i fraksionit të koshave bazë gri mund të
jetë realizuar përmes kapakëve ose kapëseve me ngjyra.

Gjatësia totale: 925mm
Thellësia: 516mm
Diametri rrotave: 200mm

Vëllimi: 80L
Pesha e zbrazët: 8.3kg
Max. mbushja: 32kg
Max. pesha totale: 50kg