-7%

SULO Shportë CityBac® klasike 120L e gjelbërt 2013014

29.90

Shifra: 119821 Kategori:
  • Përshkrim
  • Atributet teknike

Përshkrim

ADN e njejtë brenda të gjithë produkteve SULO: Cilësi pa kompromis, qëndrueshmëri
dhe qëndrueshmëri e cila karakterizohet nga përdorimi i qëndrueshëm i materialeve
të papërpunuara të ricikluara dhe modeleve që ruajnë burimet.

Rregulli themelor në dizajnin ECO është: sa më pak ngjyrë, aq më shumë riciklohet
atje është në kosh Shportat bazë gri mund të bëhen nga deri në 100% plastikë e
ricikluar dhe ngjyra të përziera. Identifikimi i fraksionit të koshave bazë gri mund të
jetë realizuar përmes kapakëve ose kapëseve me ngjyra.

Gjatësia totale: 944mm
Thellësia: 558mm
Diametri rrotave: 200mm

Vëllimi: 120L
Pesha e zbrazët: 7.2kg
Max. mbushja: 48kg
Max. pesha totale: 60kg