Smart level pyka nivelizuese 1895

Smart level pyka nivelizuese 1895

5.20

Shifra: 20974 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Niveli i zgjuar – Pykat

Paketa përfshin 50/100 (1895/1896) copa pykash.
Pllakat që rreshtojnë elementet e sistemit për trashësinë e pllakave prej: 3-16 mm
Smart Level është një sistem inovativ që rrit efikasitetin e punës dhe saktësinë e vendosjes së pllakave. Përdorimi i materialeve me cilësi më të mirë dhe ergonomi të përshtatshme
e elementeve të veçantë garantojnë efektin ideal përfundimtar.