Smart level nivelizues

Paketa përfshin 100 copë.

5.90

Pastroje

1mm: 62 në gjendje
2mm: 92 në gjendje
3mm: 53 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Niveli i zgjuar – Klipe

Paketa përfshin 100 copë klip spacer.
Elementet e sistemit për nivelimin e pllakave për trashësinë e pllakave prej: 3-16 mm.
Smart Level është një sistem inovativ që rrit efikasitetin e punës dhe saktësinë e vendosjes së pllakave.
Përdorimi i materialeve me cilësi më të mirë dhe ergonomi të përshtatshme të elementeve të veçanta garantojnë efekt ideal, përfundimtar.

Baza e duhur e hollë e klipit lehtëson heqjen pas përfundimit të punës
Sistemi është i dizajnuar për pllaka 3-16 mm të trasha
Ngjyra të ndryshme të klipeve, në varësi të gjerësisë së bashkimit që kontraktori dëshiron të aplikojë: 1 mm, 2 mm, 3mm
Forca e lartë e pykave
Mund të përdoret me kapëset e pirgut ose pa mjete shtesë

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

1mm, 2mm, 3mm

1