Zhveshëse kabllo 165mm 16 20 165 SB

 

Me thikë dhe teh grepi, përfshirë kapakun mbrojtës
Për heqjen e të gjitha kabllove të zakonshme të rrumbullakëta
Levë mbajtëse vetë-shtrënguese
Me vidë rregulluese për rregullimin e thellësisë së prerjes
Teh i kthyeshëm për prerje rrethore dhe gjatësore
Teh rezervë brenda dorezës
Kapje e sigurt për shkak të materialit përbërës të butë në dorezë dhe levë mbajtëse për të shmangur rrëshqitjen
Strehimi: plastik.

20.05

Shifra: 10291 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 16 20 165 SB
EAN: 4003773043133
Dorezat: trup plastik rezistent ndaj goditjeve
Pesha: 85 g
Përmasat: 165 x 84 x 31 mm
Kapacitetet e zhveshjes (diametri): Ø 8.0 - 28.0 mm