-10%

Skallper për kablla 165mm 35969

Me teh vetë rrotullues.
Për zhveshje të sigurt dhe të saktë.

13.50

Shifra: 10737 Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Detaje

Përshkrim

Zhveshje precize, e shpejtë dhe e sigurt e të gjithë kabllove të rrumbullakëta të zakonshëm nga mm 4 mm – 28 mm.
Prerës i brendshëm vetë-kthese për prerje rrethore dhe gjatësore.

Nr.Artikullit EAN Zangenlänge mm Zangenlänge Zoll max. Durchmesser Blisterverpackung Weight
35969 4010995359690 165 6½ " 4,0-28 - 83