Skallper ERGOSTRIP 16 95 01 SB

Skallper ERGOSTRIP 16 95 01 SB

KNIPEX ErgoStrip® Vegël Universale e Zhveshjes

35.35

Shifra: 113100 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për zhveshjen e shpejtë dhe të saktë të të gjitha kabllove të instalimit të rrumbullakëta dhe të lagështirës së instalimit (p.sh. kablloja NYM 3 x 1.5 mm² deri në 5 x 2,5 mm²), kabllot e të dhënave (p.sh. palë e përdredhur) dhe kablloja me bosht
Dizajni inovativ, ergonomik i kontrollit të pistoletës për prerje të lehtë, zhveshje dhe prerje gjatësore të veshjes
Mjeti konik, i rrëshqitshëm përfundon për qasje më të mirë në zonat e mbyllura
Pajisja zhveshëse për seksione kryq 0.2 / 0.3 / 0.8 / 1.5 / 2.5 / 4 mm²
Futje e thjeshtuar e telave të vetëm për zhveshjen duke përdorur kreshtat e lokacionit
Me hapjen e pranverës dhe pajisjen e kyçjes
Futja e lehtë e kabllove të boshtit dhe të dhënave falë ndihmës hapëse
Dizajni me shumë përbërës me një zonë të butë plastike për përdorim të rehatshëm dhe një kontroll të sigurt
Strehimi i bërë nga plastika e përforcuar me fibër qelqi