Shtrenguese të zhabicave 230mm 97 21 215 C

Për prerjen e kabllove, heqjen e telit dhe lidhjen e terminaleve të izoluar dhe jo të izoluar, lidhësit dhe lidhësit e tipit të prizës.
Me vrima të filetuara për prerjen e vidhave të bakrit dhe bronzit me fije M 2.6 / M 3 / M 3.5 / M 4 dhe M 5.
Lidhës me bulona për stabilitet më të lartë dhe lëvizje të barabartë
Çelik special, me rezistencë të lartë.

20.20

Shifra: 20890 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 97 21 215 C
EAN: 4003773019701
Pincë: llak i zi
Dorezat: me kapje me shumë përbërës
Pesha: 290 g
Përmasat: 230 x 63 x 25 mm
Aplikimet: terminalet jo të izoluar + lidhësit kabllovikë
Kapaciteti në milimetra katrorë: 0,5 - 6,0 mm²
Numri i pozicioneve të shtrëngimit: 3
AWG: 20 - 10