Shpakëll

6.206.80

Pastroje

120mm: 126 në gjendje
150mm: 42 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

E bërë nga çeliku i pandryshkshëm rezistent ndaj acidit, tokësor dhe i lëmuar.
Bluarja “konike” e pjesës së punës rezulton në fleksibilitet të lartë të mjetit pranë skajit të tehut të shpatullës.
mjet lejon përhapjen e masës me një shtresë shumë të hollë.
Doreza ergonomike me dy përbërës siguron rehati gjatë punës.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësinë:

120mm, 150mm