Shpakëll

Dimensionet: 130 x 85 mm.

1.80

Shifra: 38 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike e bërë nga PP – polipropileni.
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,5 mm.
Për pikturimin dhe punën e mbarimit.