Shpakëll gleti

Shpakëll gleti

4.906.00

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Dorezë ergonomike, me dy përbërës në formë (G-15).
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,5 mm.
Pjesa e punës e instaluar në një seksion të uritur alumini, anodizohet për të fituar më shumë forcë dhe garanton një avantazh të përkryer madje të njëtrajtshëm.
Për ndërtimin dhe punimet e mbarimit.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

250mm, 150mm