Shpakëll

1.201.50

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Dorezë e bërë nga PP – polipropileni.
Trashësia e çelikut: 1,0 mm, dy lloje mbaresa.
Për veprat e pikturimit dhe pikturimit të përbashkët.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

24mm, 16mm