Shkumës për ndërtimtari

Shkumës për ndërtimtari

Dimensionet: 120 mm, ø 12 mm.

0.45

E bardhëE bardhëE gjelbërt e mbyllurE gjelbërt e mbyllurE kaltërE kaltërE kuqeE kuqeE verdhëE verdhëE zezëE zezë
Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit.
Udhëheqja HB.
Për shënimin në dru, kartoni, letër, beton.
Fshirja e provës dhe rezistente ndaj motit.

Informacion shtesë

Zgjedh ngjyrën :

, , , , ,