Shkumës katror 0457

Shkumës katror 0457

Dimensionet: 100 x 10 x 10 mm.

0.40

Shifra: 4240 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për shënimin në metal dhe çelik, saldimet dhe prerjet deri në 2.000 ° C.
Vijë e gjatë e qëndrueshme, e papërshkueshme nga zjarri, e dukshme qartë edhe përmes syzeve të saldimit.