Shënues profi 1355

Shënues profi 1355

14.90

Shifra: 118070 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Tregues i vrimave të thella
Këshillë, trup dhe kapëse prej metali
Shumë e qëndrueshme
Mprehës i integruar mirë brenda butonit shtytës
Plumb grafit-universal për shënimin në sipërfaqe të përafërt dhe të lëmuar
E përkryer për punën e shpimit dhe instalimit
Siguron burimet dhe është miqësor me mjedisin
Rimbushje me kabina të ndryshme për pothuajse të gjitha sipërfaqet dhe materialet