E re

Sharr me bateri 40V XGT, 32mm JR001GM201

869.00

Shifra: 118820 Kategori: , ,
  • Përshkrim

Përshkrim

  • Performancë e shkëlqyer në aplikime të vazhdueshme dhe të rënda
  • Montim dhe cmontim te thikes me nje levizje
  • E pershtatshme me pellemben e dores per komoditet
  • Dy drita përdorimi LED – me funksionin e ndriçimit përpara dhe prapa
  • Adjustable guard