Set vidiator dhe shpues 10.8V LCT204

-25%

Set vidiator dhe shpues 10.8V LCT204

Përmban:
DF330D,
TD090D,
2 x BL1013,
DC10WA
+Kutia metalike.

239.00 179.00

Shifra: 9013 Kategori: ,