SET Shpuese dhe vidiatorë me goditje 18V DLX2283JX1

-11%

SET Shpuese dhe vidiatorë me goditje 18V DLX2283JX1

649.00 579.00

Shifra: 119337 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

DHP485-Shpuese me goditje
Rrotullimet ne minute: 0 – 500/1.900 min-1
Goditjet për min.: 0 – 7.500/28.500 min-1
Kapac. maks. Ø (celik/dru/beton): 13/38/13 mm
Forca maks. (pare/dyte): 50/27 Nm
Pesha (EPTA): 1,8 kg

DTD153-Vidiatorë me goditje
Rrotu. ne min.: 0 – 3.400 min-1
Goditjet për minutë: 0 – 3.600 min-1
Rrotullimi shtrëngues Lartë: 170 Nm
Kapje hekzagonale: 1/4 ”
Pesha (EPTA): 1,6 kg
+MAKPAC