E re

Set i qelsave 221copë E-10883

180.00

Shifra: 120524 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

1/4 “dhe 1/2” shtrengues
Çelës manual 1/4 ”.
Zgjatje për bazat 1/4 ”(50 dhe 100 mm) dhe për bazat 1/2” (125 dhe 250 mm).
Përshtatës 3 pozicionesh nga 1/2 “në 3/8”.
Nyje me topa 1/4 “dhe 1/2”.
Bazat 1/4 ”25 mm: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 dhe 14.
Bazat 1/2 “38 mm: 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30 dhe 32.
Bazat e yjeve 38 mm 1/2 “: E10, E12, E14, E16, E18, E20 dhe E24.
Fole magji 1/4 ”38 mm: 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 dhe 13.
Hapësira të kombinuara nga 8 në 19 mm.
Çelësi i Allen vendoset nga 1.5 në 8 mm.
Doreza e kaçavidës.
Këshilla të sheshta, PH, PZ, T, Hex …
Mbajtëse magnetike magnetike.
Çantë PVC me pajisje.