Set i kaqavidave 1878743

Set i kaqavidave 1878743

41.00

Shifra: 19692 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për vida me presje të vendosura fort dhe me kryq PH
Teh gjashtëkëndësh me forcë shtesë gjashtëkëndësh
Trajton 3-komponentësh Power-Grip3 me kapak goditës
Dizajni ergonomik i dorezës mundëson punë të saktë dhe pa lodhje
Lidhës i vendosur pozitiv i dorezës dhe tehut për transmetimin optimal të forcës
Blade nga çeliku i shkathët molibden-vanadium-Plus GEDORE
Blade nga çeliku i shkathët molibden-vanadium-Plus GEDORE