Set gedore me vegla R46003100

239.00

S’ka stok

SKU: 117343 Kategori: , ,

Makinë katrore sipas DIN 3120, ISO 1174, me një zakon të ruajtjes së topit
Seti i çelësit gjashtëkëndësh, 9-copë, në mbajtësin e prizës plastike, me kokë topi, për vida në gjashtëfish
Seti i çelësit gjashtëkëndësh, 9-copë, në mbajtësin e prizës plastike, me kokë topi, për vida në gjashtëfish
Pika e rregullueshme, pozicioni i nofullës 15 °, koka e lëmuar me shkallë të shënuar me lazer
Kaçavidë 1C e thyer, PH
Prerës anësor, dorezë 2-përbërës, transferim i forcës me duar
Pincë të drejtpërdrejtë të telefonit, sipërfaqe të rrumbullakëta të drejta, gjatësi të dhëmbëve, dorezë me 2 përbërës, transferim i forcës me duar
Pincë pompë uji, rregullimi me 7 vendosje, koka dhe “Gewerbe” e lëmuar, dorezë me 2 përbërës, transferim i forcës me duar
Hamekan i inxhinierëve, kokë e farkëtuar e farkëtuar, në të zezë, prej çeliku të tundur
Rast plastik në Dizajn të kuq GEDORE
Mjetet e siguruara nga kapëset
Tavolinë e kthyeshme 2C, levë për kthesën në drejtim të akrepave të orës / në drejtim anticlock, lëshim të butonit shtypës, dhëmb të hollë, kokë ovale, dorezë me material të dyfishtë për lehtësi në trajtimin, për bazat
Varet / lidhëse metalike
Prizë 1/4 ”+ 1/2”, hex, metrikë, sipas DIN 3124, ISO 2725
Zgjatja e prizës 1/4 “+1/2”
T-shirit rrëshqitës me rrëshqitës 1/4 ”, sipas DIN 3122, ISO 3315
Bashkimi univerzal 1/4 ”+ 1/2”, bashkues i mprehur, sipas DIN 3123 – C 12.5
Përshtatës bit 1/4 “, me një katror dhe inxhesë femëror, për të gjitha copat dhe mjetet me hex të jashtëm 1/4”
Bit 1/4 “, hex, slotted, PH, PZ, TX i përshtatet mbajtësit sipas DIN ISO 1173 – D 6,3
Lidhës kombinimi, sipas DIN 3113, Forma A, ISO 3318, ISO 7738, këndi anësor i unazës 15 °, pozicioni i nofullës 15 °

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Set gedore me vegla R46003100”