Set dana dhe kaqavida elektrike 38376

Kaqavida minus(-):
3 x 70mm, 4 x 100mm, 5.5 x 125mm.
Kaqavida plus(+):
PH1 x 80mm, PH2 x 100mm.
Dana prerëse, dana univerzale.
Set 7copë.

25.00

Shifra: 116729 Kategori: , ,