Profi marker set 0099

20.00

Ka stok

Bërë me material bronzi të qëndrueshëm, me klip të dobishëm.
Shenjat e plumbit Allwriter në pothuajse çdo sipërfaqe, pa marrë parasysh nëse është e thatë ose e lagësht: makina, pllaka, tulla, dru i lagësht dhe i thatë, qelqi, gome, goma, qeramika, betoni, metali, plastika …
Shenjat e plumbit grafit në dru, letër dhe karton.
Sharpener brenda butonit shtytës për plumb grafit.
Rimbushje në dispozicion: plumb grafit (HB) dhe plumb allwriter (kuq dhe i verdhë).

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Profi marker set 0099”