Prerëse betoni elektrike 200-240V K4000

Rryma e vlerësuar: 12/15 / 20A
Pesha përveç. kabllo dhe pajisje prerëse: 8.5 kg
Teh: 350 mm
Thellësia e prerjes: 125 mm

889.00

Shifra: 20736 Kategori: , Etiketë: