Pompë për lyerje 2401275

 • Përshkrim

Përshkrim

 • Numri i artikullit: 2401275
 • Material i përpunueshëm: Shpërndarje dhe ngjyra latex për përdorim të brendshëm. Ngjyra akrilike, vajrat, yndyrat.
 • Max. Madhësia e grykës: 0.019 “.
 • Max. Shkalla e rrjedhës: 1.9 l / min.
 • Max. Shkalla e rrjedhës (në 120 bar): 1.6 l / min.
 • Presioni i funksionimit: 20.7 MPa.
 • Pesha: 23 kg.
 • Fuqia: 0.8 kW.
 • Tensioni: 230 V / 50 Hz.
 • Teknologji: Pompë pistoni.
 • Teknologjia inovative e efikasitetit të lartë të ajrit (HEA):  Grykë HEA ProTip siguron deri në 55% më pak llak dhe gjithashtu garanton një jetë më të gjatë shërbimi falë presionit të reduktuar të llakut.
 • Thithje direkte nga kontejneri origjinal: Sistemi i llakut pa ajër thith materiale drejtpërdrejt nga kova e ngjyrës ose ena e ngjyrës.