-5%

Pompë për lyerje ProSpray 20 2403616

Pompë e fortë pistoni pa ajër

1,690.00

Shifra: 21600 Kategori: , Etiketë:
  • Përshkrim
  • Atributet teknike

Përshkrim

Ndërtim i fortë për një jetë të gjatë shërbimi në vendin e ndërtimit
Dizajn kompakt dhe i thjeshtë
Zbatimi më i lehtë falë teknologjisë HEA
Jetëgjatësia dhe performanca e optimizuar e shërbimit

Numri i artikullit: 2403616

Material i përpunueshëm: Shpërndarje, ngjyrë fasade, llakë, impregnime, vajra, yndyrna.

Max. Madhësia e grykës: 0,023“.

Max. Shkalla e rrjedhës: 2,6 l/min.

Max. Shkalla e rrjedhës (në 120 bar): 1.6 l / min.

Presioni i funksionimit: 21.4 Mpa.

Pesha: 15.2 kg.

Fuqia: 0.9 kW.

Tensioni: 230 V / 50 Hz.

Teknologji: Pompë pistoni.