• Përshkrim

Përshkrim

 • Numri i artikullit: 2399198
 • Material i përpunueshëm: Ngjyra akrilike, ngjyra latex,ngjyra emulsion, mbushës  vajrat.
 • Max. Madhësia e grykës: 0,023“.
 • Max. Shkalla e rrjedhës: 2,6 l/min.
 • Max. Shkalla e rrjedhës (në 120 bar): 1.6 l / min.
 • Presioni i funksionimit: 25 Mpa.
 • Pesha: 27 kg.
 • Fuqia: 0.8 kW.
 • Tensioni: 230 V / 50 Hz.
 • Teknologji: Pompë pistoni.
 • Teknologjia inovative e efikasitetit të lartë të ajrit (HEA):  Deri në 55 % më pak overspray me kontroll maksimale
 • Zorrë fleksibël e thithjes: Pompë diafragme tërheq materiale të tilla si shpërndarje, ngjyra latex ose bojra direkt nga kontejneri origjinal.
 • Lehtë për t’u lëvizur: SuperFinish 23 Pro, me kornizën e tij të palosshme, është ideal për transport të lehtë dhe kursen hapësirën në vendin e ndërtimit.
 • Besueshmëri e shkëlqyeshme falë teknologjisë së pompës diafragme: SuperFinish 23 Pro është praktikisht pa mirëmbajtje, funksionon në mënyrë të besueshme dhe të qëndrueshme dhe mund të përdoret edhe me sasi të vogla të materialit.