Pompë kopshti me presion AS1600

Pompë kopshti me presion AS1600

AQUA SPRAY 16l.

29.00

Shifra: 18696 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Pompimi i shpejtë dhe i lehtë falë pompës me performancë të lartë.
– Tela e gjatë me majë të lakuar lejon spërkatje të saktë.
– I lehtë për tu transportuar dhe i rehatshëm për spërkatje.