Pistoletë për makinë për lyerje 538040

Pistoletë për makinë për lyerje 538040

235.00

Shifra: 21605 Kategori:
  • Përshkrim

Përshkrim

Vector Pro nga Wagner i përshtatet aplikimit të llojeve të ndryshme të llaqeve, emulsionit dhe ngjyrave të lateksit.

  • Max. presioni i punës: 250 bar.
  • I përshtatet përdoruesve të dorës së majtë, si dhe përdoruesve të dorës së djathtë.
  • E rehatshme me 4 gishta kapsën.
  • Dorezë ergonomike dhe e lehtë për tu pastruar.
  • Bllokim sigurie me 1 gisht, i cili lehtëson lehtësisht bllokimin e shkaqit.
  • fije: 1/4 “.