Pej muri

I kuq.

3.003.50

Pastroje

50m, Ø 1,7mm: 94 në gjendje
100m, Ø 1,7mm: 142 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Bërë nga polietileni: 9909, 9922, 9923, 9924, 9926.
Bërë nga poliuretani: 9928.
Për punimet e xhamit dhe shtrimit.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

50m, Ø 1,7mm, 100m, Ø 1,7mm