Pej me ngjyrë dhe laser nivelizues

Vija 30 m

45.00

Shifra: 2958 Kategori:
  • Përshkrim

Përshkrim

Vegël kompakte shkruese me katër funksione: vijë shkrimi 30m e gjatë me udhëzues teli kundër konsumimit dhe rezervuar i pluhurit blu të mbyllur, 10m nivel lazer, shesh magnetik i diplomuar i gjatë 20 cm dhe tërheqës 45 °. Pajisur me magnet për fiksim të drejtpërdrejtë në një sipërfaqe metalike dhe i furnizuar me elementë metalikë për fiksimin e murit.