• Përshkrim

Përshkrim

Fshikë dritareje 8 “me dorezë të shkurtër alumini (24 cm). Larëse universale, në të dy anët e dritares dhe dritares së makinës me një gjerësi pune 21 cm. Rripa e gomës në mënyrë efektive largon pikat e mbetura të ujit nga dritaret dhe sipërfaqet e tjera.