Pastruese mekanike për mbeturina HAAGA 375

Parimi i punës: Sistemi i përfshirjes Turbo.
Makinë e furçës: manual.
Gjerësia e spastrimit: 75 cm.
Vëllimi i kontejnerit (max.): 20 l.
Kapaciteti i spastrimit: 1600 m² / orë.
Pesha: 7.2 kg.

399.00

Shifra: 21332 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Pastrues për përdorim për zona me madhësi të mesme deri në përafërsisht: 1.000 m² (psh stacionet e benzinës, punëtoritë, parqet e makinave etj). Me sistemin e spastrimit turbo, performanca gjithëpërfshirëse: 3.600 m² / orë, kapaciteti i kontejnerit të poshtër 50 litra, me mbivendosje të furçave të diskut nga të dy anët, rregullim i lartësisë së furçës së pjerrët dhe 4 vjet garanci për veshin e furçës. I pershtatshem per qilima gjithsej ne kinema, sallat e tenisit, lobet apo stendat e ekspozites. Gjerësia e pastrimit: 75 cm.