Papuqe për ferbeton 9911

Papuqe për ferbeton 9911

30 mm lartësi spikes.

15.90

Shifra: 20100 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Plastike – polipropeni i PP, të destinuara për montim në këpucë për të ecur në rafte të vetë-rregullimit, gjatë shpërndarjes dhe ventilimit të tij.