Obëll sungjeri 0388

Obëll sungjeri 0388

Dimensionet: 140 x 280 mm.

4.00

Shifra: 10037 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Plastik: ABS
Ergonomik, dy-komponent (G-17), dorezë kontur sfungjer spastrues hidrofil primer, trashësi 30 mm, poret e kombinuara sigurojnë thithjen e rritur të sfungjerit dhe kullimin më të mirë të ujit gjatë presionit në rrotullime për larjen e pllakave pas grouting.