Obëll stiropori me maje 0107

Obëll stiropori me maje 0107

Dimensionet: 80 x 340 mm.

2.50

Shifra: 4847 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Polistireni i fortë, vlera më e madhe pas shkumëzimit: 100 g / l, i cili siguron qëndrueshmëri të lartë dhe rezistencë të mistris ndaj gërryerjes.
Për suvatimin në vendet me vështirësi.