Obëll steropori 0105

Obëll steropori 0105

Dimensionet: 180 x 320 mm.

2.50

Shifra: 487 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Styropor i fortë, me shumicë pas shkumës: 100g / l, garanton qëndrueshmëri të lartë dhe rezistencë.
Për suvatim.